Hold dig sund i hverdagen

te

Vi kender der det alle sammen. Vi leder efter ny måde at holde os så sunde som muligt.  Internettet oversvømmer os på daglig basis med sådanne sundhedstips, og det er vigtigt at man kan holde overblikket i dette bombardement at indtryk. Det kan nemlig være svært at skille fårene fra bukkene, hvad er rent faktisk sundt, og hvad er bare click-bait. Her kan du læse om et af de ægte gode sundhedstips. Du har måske allerede hørt om at te-drikning er godt for helbredet. Her kan vi alle blive overraskede over hvor sundt det rent faktisk er. Læs med her.

Hop med på vognen

Denne lovende trend siger meget om hvor vi står sundhedsmæssigt i dag. Sundhed er ikke bare noget vi kan stræbe efter, men noget der fuldt ud er implementeret i vores hverdag. Det er altså ikke bare en rask løbetur, eller en overdådig smoothie der danner rammen om den gode livsstil, det er hvert et måltid du spiser, hvert et skridt du tager. Dette kan være overvældende for mange, men er du dygtig til at sortere i hvilke sundhedstrends der passer til lige præcis dig, er der ingen problemer her. Det er nemlig ikke altid ting man behøver at stresse over at få gjort i hverdagen. Det er her te kommer ind i billedet. For er det ikke hyggeligt at bruge sin eftermiddag med en lækker kop te?

Find din te

I disse tider, kan det være svært at skaffe en lækker økologisk te, det er jo ikke altid at supermarkeder lever op til standarden. Køb te online og drag nytte af de gode muligheder for netop at finde denne slags og type te. På denne måde undgår du mange ting, som de mange mennesker og larmen i et supermarked. Der vil også være et meget større udvalg på internettet, det er altså bare med at komme i gang. Udover dette kan man ofte finde lækker te i diverse helsekost butikker.

Fordele ved te

Hvorfor er det, at det lige præcist er te der er så sundt? Te har et usandsynligt højt niveau af antioxidanter. Du har måske hørt om disse før, men er ikke helt klar over hvad de er. Antioxidanter er sunde fordi de bekæmper frie radikaler. Frie radikaler er ikke en ekstremistisk konspirationsgruppe, men de to ting er dog ikke så forskellige, bare på hver deres måde. For på samme måde som konspirationsgrupper kan sprede falske informationer på nettet, kan frie radikaler gøre det i kroppen. De frie radikaler er helt normale proteiner i kroppen, som dog har fået en ubalance i ladning i et bestemt område. Derfor kan de påvirke celler omkring dem, på en tilfældig og somme tider negativ måde. Man er ikke helt klar over hvad antioxidanterne gør i kroppen, men der er fundet klare sammenhænge mellem mængden af frie radikaler og sandsynligheden for at udvikle kræft, hjerte-kar-sygdomme. Du kan altså, med en kop te om dagen, gøre enormt meget for din sundhed. Du vil måske ikke kunne mærke det med det sammen, men en alderdom bliver bedre desto færre frie radikaler du har i din krop.