Hvad er Body All Mind kropsterapi?

Du har måske hørt om kropsterapi før, men hvad er det egentlig lige, det er? Kropsterapi er en form for selvpleje, hvor du lærer dig selv bedre at kende og gør noget godt for sin krop og dit sind.

Her bliver du klogere på, hvad Body All Mind kropsterapi er, og hvad det kan.

Skab balance og harmoni i din krop

Kropsterapi bruges i bund og grund til, at du kan blive klogere på dig selv og din krop. Du arbejder både med det fysiske, psykiske og mentale, når du arbejder med kropsterapi. Kropsterapi er en bred betegnelse for flere forskellige typer af behandlinger, men deres fælles formål er at skabe harmoni og balance i din krop. Der er nemlig en kobling mellem det, du mærker fysisk i din krop og de ting, du føler i dit sind.

Kropsterapi er for alle

Body All Mind kropsterapi er noget, der er for alle. Det er nemlig ligegyldigt, hvilken problemstilling du kommer med, så findes der en måde at gribe det an på ved hjælp af kropsterapi. Det er lige meget, om du døjer med nogle smerter i din krop, eller om du har udfordringer psykisk.

Det kan f.eks. være, at du døjer med stress, angst, depression, traumer el.lign., men det kan også være, at du har muskelspændinger, gigt, piskesmæld el.lign. Hvad enten det er det ene eller andet, så er kropsterapi værd at prøve.

Tag en Body All Mind uddannelse

Hvis du er mere nysgerrig på Body All Mind som kropsterapi og gerne vil dykke endnu mere ned i det, så skal du overveje at tage en kropsterapeutuddannelse. Det er en uddannelse, hvor du lærer at blive den bedste behandler. Det gør du ved først at lære dig selv rigtig godt at kende. Det er nemlig kun på den måde, at du kan lære andre at blive klogere på dem selv.