Kropterapi der behandler både krop og sind

Mange kender til det med skavanker og gener i hverdagen. Det kan både være fysisk og psykisk. Alt efter hvor det gør ondt, går man til den behandler man mener der bedst kan hjælpe. Men hvem siger at man ikke kan finde en behandler til begge dele? Krop og sind hænger unægteligt sammen, og derfor kan den rette behandling hjælpe både de fysiske og psykiske udfordringer. Her kan behandlingen blandt andet være Body SDS.

Hvad er kropsterapi med Body-SDS?

Du kan blive hjulpet med behandling af hele kroppen. Heriblandt hjælp med fx en skæv sidekrummet ryg. Terapeuten vil behandle din krop med diverse bevægelser, tryk og andre metoder, som kan starte din blodcirkulation. Der findes et hav af metoder, og de er naturligvis alle forskellige, alt efter hvilke problemer man har.

Men terapien er som sagt også en kombi af to ting: det fysiske og det psykiske. Derfor vil der også være mulighed for samtaleterapi, hvis man ønsker det som patient. Det kan være med til at gavne behandlingen, hvis man åbner op om sine udfordringer og de følelser der er forbundet hertil.

Sådan foregår det

Når du har besluttet dig for at prøve behandlingen, er det tid til at booke en tid. I forbindelse med at du booker en tid, skal du udfylde et spørgeskema. Her skal du notere lidt om dig selv, og hvad du døjer med. Det vil gøre det lettere for dine behandlere, når de skal finde den rette tilgang. Når du ankommer, vil der forinden behandlingen være en kortere konsultation, hvor du får mulighed for at uddybe dine behov. Efter snakken vil behandlere starte “scanningen” af din krop. Der er ikke tale om en rigtig scanning her, men snarere at behandleren mærker på din krop, for dermed at kunne “scanne sig” nærmere ind på problemet.

Det er nødvendigt da der kan være behov for at trykke andre steder, end der hvor man har ondt. Alle kroppens led og kanter hænger sammen, og her vil den professionelle kunne hjælpe dig med at finde løsningen på dine smerter.

Hvad koster det så?

Massage, fysioterapi og psykologhjælp er alle ting der varierer meget i pris, og det samme kan siges om Body-SDS priser. Normalt ligger en enkelt behandling mellem 700 og 1000 kroner, men det afhænger meget af hvor i landet man er, og hvilken klinik man har fundet. Ofte er der også mulighed for “klippekort”.