Med træning kan du få bugt med graviditetens fysiske følger

At blive mor kan både være fysisk og psykisk hårdt – det første er i hvert fald en garanti, for din krop ændrer sig under graviditeten. Fx kan det være, at du har delte mavemuskler efter graviditeten. Ikke alle kvinder oplever, at mavemusklerne kommer på plads af sig selv et år efter fødslen. Dette er et problem, da delte mavemuskler kan volde fysisk ubehag, om end tilstanden ikke som sådan er farlig.

Træn nogle af de uønskede graviditetsfølger væk

Men står du med delte mavemuskler eller en anden uønsket følge af graviditet, fx svag bækkenbund, er du ikke fuldkommen magtesløs, hvad gælder at afhjælpe dine gener. Faktisk kan du få det bedre ved træne. Spørgsmålet bliver så at finde det rette træningsprogram og de rette remedier i form af bl.a. træningselastikker. Fx er én løsning et træningsforløb hos Elin Solheim via www.elinsolheim.dk.

Find træningsmoduler på nettet

For du kan melde dig på et forløb online, hvor du i samme ombæring køber adgang til et forløb med træningsmoduler, du skal gennemføre, og køber de træningselastikker, du skal bruge for at kunne gennemføre øvelser. I øvrigt kan du få adgang til nogen at sparre med, hvilket kan være guld værd, for ligesom der ikke er to graviditeter, der forløber ens, kan graviditetsfølger også være individuelle.

Hop på et online forløb hos Elin Solheim

Vil du have bugt med din mor krop og de skavanker, den har, går vejen gennem fysisk træning. Og hvis du mangler disciplinen eller indsigten til at lave et træningsprogram selv og følge det, så meld dig på et online forløb, hvor du får nogen at snakke med og ikke er i tvivl om, hvilke øvelser du skal give dig i kast med for at bringe kroppen på ret køl igen. Så hop på et online forløb hos Elin Solheim.