Sådan passer du godt på dig selv og familien i trafikken

Bruger du og familien ofte cyklen som transportmiddel, så er det selvfølgelig vigtigt at sørge for, at sikkerheden er i top, så der ikke sker jer noget slemt, hvis en af jer skulle komme ud for et uheld. Det er vigtigt, at I alle selvfølgelig kender reglerne og retningslinjerne i trafikken og ikke mindst, at I orienterer jer. Det er vigtigt, at du ligeledes sørger for at lære dine børn dette, så de ligeledes ved, hvordan man færdes i trafikken. Sidst men ikke mindst kan det ende med at gøre en væsentlig forskel, hvis I alle benytter jer af en cykelhjelm.

Find den rette cykelhjelm

Et godt sted at starte, når familien skal have nye hjelme er at finde de helt rette størrelser til den enkelte. Alle kan få en hjelm, der passer en – man kan endda få cykelhjelme til babyer. I kan også vælge at shoppe hjelmene alt efter, hvad de skal bruges til. Der findes nemlig både almindelige cykelhjelme, racerhjelme, skaterhjelme og du kan endda shoppe en mtb hjelm, hvis en af jer kører på mountainbike i fritiden. Der er masser af gode cykelhjelme af vælge imellem, og der er endda rig mulighed for at finde den rette hjelm i lige netop den farve, den enkelte ønsker.

Shop ekstra sikre cykelhjelme

I kan også vælge at gå all-in og shoppe de ekstra sikre cykelhjelme på markedet. Hjelmene med den nye og smarte Mips teknologi er ekstra sikre at anvende. Den smarte Mips-teknologi mindsker risikoen for hovedskader ved hårde stød under fald. Er det en Mips cykelhjelm, I skal have i familien, kan dette sagtens betale sig. Som udgangspunkt er det lidt dyrere at købe en Mips hjelm, men som udgangspunkt vil det kun koste omkring 100-200 kroner mere pr. hjelm. De findes flere forskellige steder og kan blandt andet shoppes hos ecykelhjelm.