Sådan giver du din iPad mere liv 

I dag bliver iPads ofte sat i forbindelse med børn, der lader sig underholde af film og serier på iPaden. Den bliver også brugt til at tage noter på studiet og til at holde styr på dokumenter til arbejdet. Men en iPad holder desværre ikke for evigt. Derfor kan man følge en række tips for at forlænge dens levetid så meget som muligt. 

Pas på batteriet med en iPad lader

Som med mange elektroniske apparater slider man på batteriet, jo længere man ejer det. Derfor kommer man ikke til at undgå at iPad’ens batteri-levetid vil se anderledes ud efter fem år. Som udgangspunkt skal man have en iPad lader, der passer til iPad’en. 

For vælger man en usb-lader, som ikke passer til kravene for en iPad lader, kan man godt slide unødvendigt på batteri-levetiden. Og ligesom man skal bruge en iPad i den rigtige temperatur, skal en iPad lader også bruges mellem 0-35 grader. En iPad lader behøver ikke at være fra Apples eget mærke, da der er mange erfarne mærker, der tilbyder iPad ladere i lige så god kvalitet. Med en ordentlig iPad lader fra Av-Cables.dk kan man forhåbentlig udskyde at skulle udskifte batteriet. 

Beskyt skærmen 

En iPad lader kan beskytte batteriet, og en skærmbeskyttelse kan spare dig for ødelagt glas. Man kan måske blive forblændet af det skinnende Retina-glas, men det er vigtigt at have skærmbeskyttelse med hærdet glas på. På den måde undgår du ridser, hvis iPad’en kommer til at støde mod noget hårdt. I dag fås skærmbeskyttelse i meget tynde glas, så det næsten ikke er til at se. Selv hvis du er uheldig og taber den, vil skærmbeskyttelsen holde skærmen sammen. 

Opdatér din iPad ofte

Når du får beskeder om at opdatere iPad’en, så skal du tage dem seriøst. For Apple udsender softwareopdateringer med henblik på at forbedre deres enheders performance, men også for at fikse softwarefejl. På den måde holder du iPad’ens softwaresystem hurtigt og sikkert.

Husk at rense skærmen 

Hvis du ikke allerede har fået for vane at rense din skærm med skærmrens og en klud, så er det nu, du skal vænne dig til det. Det er faktisk ikke kun af kosmetiske hensyn, at du skal rense din iPad. Ved blot at bruge en tandstik til at rense ud i opladerporten, kan du sikre, at din iPad kan blive ved med at oplade. Det samme gælder for højtalerne, som også ofte kan trænge til en rens.