5 spanske fodboldstadions der er værd at besøge i 2022

Hvis der er noget, som Spanien er kendt for, så er det deres væld af talentfulde fodboldhold, og de fantastiske foldboldstadioner, som de har hjemme ved. I 2022 er der fantastiske muligheder for netop at besøge disse formidable fodboldstadioner, og endda også mulighed for at se hjemholdet spille store kampe.

Real Madrids hjemsted, Estadio Santiago Bernabéu

Et af de mest kendte fodboldhold i verden, Real Madrid, har til huse midt i Spaniens hovedstad, Madrid. Her ligger Estadio Santiago Bernabéu, som har været plads for et væld af Champions League finaler og selvfølgelig også verdensmesterskabet i 1982.

Det imponerende stadion byder indenfor, og man bliver straks slået af stadionets imponerende størrelse. Det bliver kun mere imponerende, hvis man oplever den ægte fodboldatmosfære, når Real Madrid træder ind på græsset.

Det kan man fx opleve, når Real Madrid spiller mod ærkerivalerne FC Barcelona den 20. marts 2022 på en fodboldrejse med 2 overnatninger i Madrid. Akustikken i det imponerende stadium vil sikre en mindeværdig oplevelse, når de største fodboldtalenter i Spanien dribler over grønsværen.

Spaniens største fodboldstadion, Camp Nou

Besøger man Madrid, så bør man også besøge Spaniens største fodboldstadion, Camp Nou, der har plads til over 99.000 tilskuere. Her har FC Barcelona selvfølgelig også hjemme, og man må derfor ikke snyde sig selv for at overvære en kamp i det enormt store stadion.

Skal man forkæle sig selv, så kan man med fordel også gøre brug af de tilbud, der er om rundvisning i Camp Nou. Her kommer man til at se alt fra de imponerende stande til et dedikeret museum.

Besøg Atlético Madrids hjemmebane, Estadio Metropolitano

Madrid er hjemsted for de helt store stadions, og det gælder også Estadio Metropolitano, som man kan besøge alle ugens dage. Der er endda guidede ture på hverdagene, hvilket man bestemt ikke må gå glip af.

Her spiller endnu et af Spaniens store fodboldhold, nemlig Atlético Madrid, og ønsker man at opleve det store stadion fyldt af engagerede fodboldfans, så skal man komme forbi den 8. maj 2022, hvor Atlético Madrid spiller mod Real Madrid. Kan man ikke vente helt til maj, så går der også ture ned til Madrid, så man kan nå at se Atlético Madrid mod FC Barcelona den 6. februar 2022.

Sid på de stejle terrasser i Estadio de Mestalla

Tager man udenfor Madrid, findes der selvfølgelig også nogle imponerende fodboldstadions. Et af disse er Estadio de Mestalla, som ligger i Spaniens tredje største by, Valencia, lige ud til Middelhavets kyst.

Det er især et stadion, som er værd at besøge, hvis man ønsker den fedeste rundtur. Her får man lov til at se alt fra presseværelser og stejle terrasser til omklædningsrum, og man får således mulighed for at opleve rum, fans normalt aldrig får lov at komme ind i.

Andalusiens største fodboldbane, Estadio Benito Villamarín

Besøger man Spaniens sydligste region, Andalusion, må man ikke snyde sig selv for et besøg til Estadio Benito Villamarín. Her har Real Betis hjemme, og her kan man sidde mellem 60.000 andre fodboldfans, mens Real Betis viser sig fra deres bedste side.

Igen er dette stadion et oplagt sted at få en rundvisning. Her ser man ikke bare de imponerende tribuner, men også presseværelset og præsidentkassen. Der er selvfølgelig også adgang til omklædningsrummet og trofæværelset. Man får selvfølgelig også muligheden for at gå ned gennem tunnelen til banen og forestille sig 60.000 vilde fans, der skriger ens navn.