Sommer temafest

Sommeren er på vej, og det kan kun betyde én ting; SOMMERFEST! Der er altså ikke noget bedre end en fest, man kan holde udenfor, fordi vejret er godt. Vil du gøre lidt mere ud af årets store sommerfest for alle dine venner, så kan du vælge at lave det til en temafest. Med de rigtige festartikler kan du nemt pynte op til en temafest – så er det bare at invitere alle dine venner. Denne artikel vil gennemgå nogle forskellige temaer, du kan bruge til et brag af en sommerfest!

Tropisk tema
Tropisk tema er altid en sikker vinder, når det kommer til en sommerfest. Du kan også sagtens vælge at specificere temaet endnu mere, ved at vælge Hawaii eller mexikaner tema. Uanset hvilket tropisk tema du vælger, så er det en sikker vinder til en sommerfest.

Festartikler kunne være Hawaii blomsterkranse, flamingoer, palmer, blade, blomster – alt der kan give stemningen af at være på tropisk ferie.

Drinks til tropisk tema kunne være Piña Colada, Margarita, Mojito og Mai tai – disse cocktails skriger tropisk ferie.

Blomster tema
Blomster tema er også forholdsvist nemt at planlægge til. Blomster er selvfølgelig en essentiel ting, når det kommer til en blomsterfest. Blomster i massevis er derfor en god ide – vil du spare lidt penge på blomster, kan du samle blomster fra din have eller fra vejkanten.

Udover blomster, kan du bruge diverse festartikler med blomster. Det kunne være blomsterkranse, blomsterkroner, blomster af pap, eller måske en blomstervæg.

Drinks med blomster tema er egentlig også forholdsvist nemt, da du egentlig bare kan tilføje spiselige blomster til enhver drink. Blomster, du kan bruge i drinks kunne være; roser, gemerams, morgenfrue, hyldeblomst, viol, lavendel og bellis.

Coachella eller festival tema
Coachella er en meget populær festival, men festivalen foregår i Californien i USA, så det er dyrt at komme derhen, samtidig med at billetten heller ikke er helt billig. Derfor kan du vælge at holde din egen Coachella festival til din sommerfest. Den originale festival foregår i Coloradoørkenen, så du kan få efter dette til din fest. Palmer i massevis, stort musikanlæg, lyskæder, lækre drinks – så er det jo næsten som at være til den originale festival. Samtidig kan dine gæster få lov til at klæde sig i de helt store Coachella-outfits, som man ser på diverse sociale medier.