At rejse er at gøre dit liv større

Hverdag, vaner og rutiner kan være både trygge og direkte herlige. Det er dejligt at vide, hvad man står op til og hvad man kan forvente sig af den kommende dag. Der er stor tryghed i at vide hvad man skal have til morgen, middag og aftensmad. Men, ind i mellem kan det også være rart at komme lidt væk. Når man er væk fra den trygge og forudsigelige hverdag, ser man sin tilværelse med andre øjne. Man kan oven i købet komme til at sætte endnu større pris på det liv man har, ved at rejse ud i verden og se det fra et andet perspektiv. På denne side kan du se mange lækre rejser, til alle mulige destinationer, rundt omkring i verdenen.

Smag på verden

Selv om du nemt kan gå på restaurant i Danmark og smage mad fra alle mulige lande, så er det altså ikke helt det samme, som at smage maden, i det land det kommer fra. På samme måde som en brunsviger, slet ikke smager som en brunsviger, med mindre du får den hos en bager på Fyn. En pizza i Napoli, er ikke des samme som en pizza på den lokale italienske restaurant.

Mad smager bedst, når det spises der hvor det hører til. Dermed være ikke sagt, at du ikke kan snuppe et par tips med hjem, så du selv kan prøve at gøre kunsten efter, i dit eget køkken.

Svøm i verdens have

Svømning i havet er skønt. I Danmark kan du svømme i havet i den korte sommertid. Med mindre du giver den gas og køber en våddragt. I syden er vadets temperatur behageligt, i meget længere perioder, end her i nord. Svømning er herligt for både krop og sind. Rejs ud og nyd det herlige sydlandske hav.

Tag nye vaner med hjem

Selv om du har en hverdag du er glad for, betyder det ikke, at den ikke kan blive endnu bedre. Når du har spist i udlandet, så bemærk dig maden. Tag opskrifter, krydderier og inspirationen med hjem. Gå straks i gang, når du kommer hjem. Lad ikke din nye inspiration gå til spilde. Det samme gælder med svømning, gåture og andre aktiviteter. Tag vanerne med hjem og put dem ind i din hverdag. En aftentur i Danmark er ikke helt det samme, men trods alt en dejlig gåtur.