Den perfekte madkasse til små børn

Som forældre er madpakken blevet en del af vores hverdag. Men det kan være svært at lave en sund og interessant madpakke, som børnene bliver vilde med. Det er vigtigt at barnet får en god og varieret frokost til de lange skoledage, ellers kan de blive svært for dem at holde koncentrationen. Med Yumbox 4 rums madkasse sørger du for at skabe en god og spændende madpakke til dit barn, som med garanti vil vække appetitten.

Med Yumbox er der mulighed for at skabe en varieret frokost, både med sundt og lidt lækkert mad. Det vil vække appetitten og give barnet lyst til at spise den. I denne madkasse er der 4 rum, der vil give dig mulighed for at lave en god og solid madpakke med grøntsags snacks og lidt sødt. Yumbox madkasse er allerede inddelt i rum, så du behøver ikke at bruge tid på at pakke det hele ind i stanniol og husholdningsfilm. Den nye frokost vil give dit barn massere af energi til kroppen og hjernen, og give dem en bedre dag.

Fordele ved Yumbox madkasser

Vi ved alle at børn har deres egen vilje og kan være ret stædige nær det lyster. Derfor er det ikke unormalt at se en urørt madpakke når barnet kommer hjem, og det er oftest fordi de bare ikke havde lyst til at spise den. Derfor er det vigtigt som forældre at skabe en interessant og velsmagende frokost, som er appetitvækkende. Yumbox har et stort udvalg af farverige madkasser, som ikke kun ser godt ud, men også er praktiske. Madkasserne har et låg med silikonefuger, som sørger for at madkassen holder tæt, og maden ikke bliver rystet sammen.

  • Sunde madpakker i sunde madkasser

Yumbox er ikke bare praktiske og ser godt ud, de er også 100% kemi fri. du skal derfor ikke være bange for at komme den i køleskabet, i vaskemaskinen og du kan trygt servere mad fra den til dit barn. Madpakkerne er også fri for Bisfenol A og ftalat, så du kan være sikker på, at der ikke er nogen hormonforstyrrende eller andre skadelige stoffer i madkasserne.

  • Lær dit barn om sund kost

Lad dit barn være med til at lave sin madkasse, på den måde kan du være sikker på at det er noget de vil glæde sig til at spise og samtidig lære dem hvordan en sund madpakke ser ud. Yumbox madkassernes ruminddeling giver mulighed for at lave sunde og velsmagende madpakker med den rette portionsanretning og lidt af vært fra madpyramiden.

  • Perfekte til alle aldre

Yumbox madkassen med 4 rum er den største af yumbox madkasserne. Der er plads til rugbrødsmadderne og grøntsager eller rester fra gårsdagens aftensmad. Madkassen kan indeholde nok mad til en teenager eller en voksen, der er ingen aldersbegrænsning på en god madpakke.

Derfor er frokost så vigtigt

Det er vigtigt, at en god stor frokost er en del af barnets hverdag, frokosten har nemlig en stor effekt på barnets velvære, energi, humør og helbred. Uden frokost har børn svært ved at koncentrere sig og fokusere i undervisningen, derfor kan det altså også have en effekt på barnets udvikling. Det er vigtigt at barnet har en god frokost at spise i frikvarteret sammen med sine kammerater, det er vigtigt at de nyder den og får sin opmærksomhed væk fra skolearbejdet i et øjeblik. “uden mad og drikke duer helten ikke” Yumbox gør det nemt at leve efter det her ordsprog. madkassen vil gøre det nemmere for dig som forældre at pakke madkassen, og så vil det fremme apetitten hos dit barn.