Giv dig selv nogle gode vaner på dit arbejde

Det er hårdt at arbejde hver dag, hvis du ikke har dig nogle gode vaner, der giver dig ny energi og godt humør. Derfor får du her nogle tips til, hvilke vaner der er gode.

Foreslå en frugtordning på din arbejdsplads

Det er en rigtig god idé at spise nogle sunde snacks i løbet af en arbejdsdag. Hvis du løber tør for energi, så får du nemlig sværere ved at koncentrere dig. Til gengæld findes der masser af snacks og hurtige måltider, der ikke giver dig ret meget god energi.

Derfor er det en god idé f.eks. at spise frugt jævnligt. Det er en frisk og energigivende snack, der er nem og hurtig at spise. Hvis du har lyst til at influere dine medarbejdere, så er det værd at overveje at foreslå en frugtordning på din arbejdsplads.

Der er f.eks. firmaer, der leverer firma frugt til virksomheden.

Gå en lille tur i din pause

Hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, så får du nemt ondt i din krop. Det gør du i hvert fald, hvis du glemmer at skifte arbejdsstillinger eller at bevæge dig en gang imellem. Du behøver ikke at bevæge dig ret meget, før det begynder at gøre en forskel.

Derfor er det f.eks. nok at gå en lille tur i din pause, imens du spiser din frokost f.eks. Det er især en god idé, hvis du f.eks. arbejder foran en computer hver dag.

Spred godt humør og få godt humør igen

Det er helt sikkert sjovest at komme på arbejde, hvis der er god stemning og godt humør blandt dine kollegaer. Hvis du forsøger at sprede godt humør ved at være smilende og glad, så får du også en hel masse godt humør igen. Godt humør smitter og gør det nemmere at komme igennem en arbejdsdag.