Gode råd til din terrasse

Vi begynder stille og roligt at bevæge os med lysere og varmere tider. Det betyder, at vi snart skal til at have gang i terrassen igen – og det er skønt! Men før vi for alvor kan komme ud på terrasser igen, skal de gøres klar efter en lang og kold vinter, som helt sikkert har medført, at terrassen ikke er i topform.

Det betyder også, at det er det perfekte tidspunkt at genoverveje, hvordan terrassen derhjemme skal se ud! Det er et perfekt tidspunkt at nytænke din terrasse på! Det kan ydermere være, at du mangler den rigtige solafskærmning til terrassen? Den rigtige solafskærmning kan nemlig bruges til at opdele din terrasse i sol og skygge efter dine behov.

Hvad kan jeg gøre ved terrassen?

I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på at forbinde haven og huset, og det er i høj grad terrassen, der kan være medvirkende til dette. Havemøblerne er efterhånden blevet så komfortable og æstetiske, at de sagtens kunne stå inde i stuen. Det betyder, at der findes en lang række forskellige havemøbler – eller loungemøbler – som du kan bruge til at tage din terrasse til det næste niveau.

Inddel terrassen i zoner

En anden idé til at gøre noget ekstra ved terrassen er at inddele den i zoner. Det kan være, at du ønsker, at der skal være et bestemt spisested, et bestemt sted til bål og et bestemt sted til noget helt tredje. Når du inddeler terrassen i zoner, får du lige pludselig en masse muligheder for at indrette terrassen, så den ikke fremstår rodet og uoverskuelig.

Hvis du har brug for inspiration, findes der heldigvis masser af forskellige guides på internettet, hvor du kan blive meget klogere på, hvad du kan gøre. Internettet er det bedste sted at finde inspiration!