Sådan opnår du det minimalistiske look i dit hjem

Der er ikke noget der slår følelsen af et rent og ryddeligt hjem, men vi ved alle at det kræver selvdisciplin og overskud, som man jo sjældent har i den travle hverdag. En løsning på dette kunne være, at konvertere til den minimalistiske indretningsstil hvor ”less is more”.

Organisering er vejen frem

Når man skal opnå de rene overflader og det ryddelige udtryk, er det essentielt at have nogle gode opbevaringsløsninger i hjemmet. Der findes rigtig mange smarte løsninger og det kan gøre det meget lettere at få lagt tingene på plads og ude af syne. Prioritér kvalitet over kvantitet og find elegante løsninger såsom at gemme ledningerne eller et tv-stander, som lige giver det ekstra finish til dit hjem. Se de 10 bedste tv-standere her. Øv dig selv i at smide de ting ud, som du ikke bruger eller som ikke bringer dig glæde. På den måde rydder du ud i dit hjem og dit sind på samme tid. Hver gang du køber en ny ting til hjemmet, kan du overveje om der er noget andet du kan skille dig af med, for ikke at få for mange ting.

Opnå det simple udtryk

Når du skal indrette dit hjem efter den minimalistiske stil, er det en god idé at starte med et neutralt grundlag. Vælg derfor en lys tone som alt fra hvid, til grå eller beige, samt lyse vægge og gulve, da det giver en ren og rolig fornemmelse. Vær opmærksom på i din indretning, at du godt kan benytte samme tone i mange ting, hvis blot du husker at variere i teksturen. Derudover hvis du ønsker at tilføje noget farve i dit hjem, så vælg noget der er behageligt for øjnene. Find gerne inspiration fra naturen og vælg med fordel milde naturtoner såsom brune, blå eller grønne.