Hvor køber man indlægssåler?

Du har heldigvis rigtig mange muligheder for at få hjælp, hvis du har udfordringer i krop og fødder. Det kan være, at du efter en lang dags arbejde i det samme fodtøj føler det, som går du på tegnestifter under forfoden eller har det, som stikker der en syl op igennem din hæl! Det lyder fælt, men det er faktisk slet ikke ualmindeligt at føle sådan. Der er også risiko for, at du bliver øm eller får smerter i knæ, ryg og nakke, fordi du har gået eller stået skævt på dine fødder i mange timer og måske hele år. Det er nemlig sådan, at ca 75-80% af verdens befolkning går skævt på deres fødder og derved opstår nævnte udfordringer. Hvad kan man gøre ved det? Og hvor kan man købe hjælp til at undgå disse udfordringer?

Som nævnt er du ikke alene og derfor er der mange butikker og webshops, som byder sig til med løsningen til dine ømme dage. En indlægssål kan være individuelt tilpasset eller en standardsål og kan bestilles og købes hos statsautoriserede fodterapeuter, fodplejere, fysioterapeuter, i skobutikker med speciale i netop indlægssåler eller online på webshops, som f.eks. hos alignfootwear.dk. Sidstnævnte har udover forhandling online i 11 europæiske lande også flere end 300 forhandlere i Danmark, Tyskland, Sverige og på Færøerne, som rådgiver og sælger indlægssålerne fra den danske virksomhed Align Footwear med hovedkvarter i Ikast i deres respektive klinikker og butikker. Her er altså også tale om professionelle uddannede eksperter indenfor krop og fødder.

En test periode er et must

Uanset om du investerer i dine indlægssåler online eller/og i fysiske butikker, så er det vigtigt, at du har mulighed for at afprøve indlægssålerne i dit fodtøj i en periode, så du undgår at smide penge efter indlægssåler, som viser sig ikke at kunne hjælpe dig! Alt for mange mennesker bruger mange penge på indlægssåler, som efter kort tid viser sig at være et fejlkøb og derfor havner inderst i klædeskabet. Det bør ikke være nødvendigt at skulle afprøve mange forskellige løsninger for at finde den, som netop nu kan afhjælpe problemerne. Men det er dog også vigtigt at gøre sig klart, at fødder og kroppe ændrer sig med årene og derfor kan det behov, man havde for 5 år siden godt være en anden i dag. Så sørg for at kræve en periode til at teste indlægssålerne på din krop og fødder og det uanset om det er individuelt tilpassede indlægssåler eller en langt billigere standardsål, som f.eks. dem fra Align Footwear.