Kom tættere på naturen – 3 smukke steder i Jylland

Trænger du til at få naturen helt ind på livet med alt, hvad det indebærer? Så kan du slå et smut forbi disse tre billedskønne områder i den jyske natur og mærke med hele kroppen, hvor fantastisk og varieret livet udenfor egentlig er. Jylland er nemlig hjemsted for alt fra Vesterhavet og klitterne til den jyske hede, bakker og dale.

Nyd udsigten fra ”Jyllands skulder” – Jammerbugten

Bliv blæst igennem med Vesterhavets bølgende sus. Op langs vestkysten når du op til Jammerbugten. Den fantastiske udsigt fra Bulbjerg lokker enhver naturelsker op til Jammerbugten. Du kan også bevæge dig gennem Fosdalens smukke kløft. Og når du alligevel er i området, kan du smage på frisk fisk på haven og hurtigt orientere dig om lokallivet her.

Tag til toppen af Danmark – Råbjerg Mile

Kan du ikke lade dine vandresko blive hjemme, og elsker du sand mellem tæerne, når du tager på ferie, så er Råbjerg Mile et selvfølgeligt udflugtssted. Så kommer du ikke meget længere nordpå. Få en fantastisk vandretur på den over 300 år gamle enorme sandklit. Måske ender du med at hælde bunkevis af sand ud af dine sko, men det hører alt sammen med.

Oplev levnet fra istiden – Mols Bjerge

På Djursland nær Ebeltoft kan du tage en bid af istidens helt særlige formning af den natur, vi kan opleve i dag. Nationalpark Mols Bjerge bærer stadig præg af at være skabt af enorme mængder af is, hvilket har givet landskabet de kendte Trehøje bakketoppe og Tinghulen. Her kan du i sandhed få en naturoplevelse.

Pak teltet, slå dig ned i en shelter, eller blot find dine vandresko frem. Det kræver ikke ret meget at blive mindet om, hvad naturen egentlig kan og gør ved os. Den smukke jyske natur klar til at byde dig velkommen. Er du klar til at blive et med naturen?