Næseoperation

Når der ses på et ansigt, er næsen noget af det, der dominerer allermest, og derfor er det også rigtig vigtigt for langt de fleste, at den ikke sætter et negativt præg på udseendet. Nogle næser kan eksempelvis fremstå alt for store, mens andre næser fremstår alt for små i forhold til resten af ansigtet. Der er også nogle næser, som kan se en smule klumpet ud, og så er der dem, der af den ene eller anden årsag er skæve. Disse ’skavanker’ kan fylde enormt meget hos den enkelte, og det går simpelthen udover selvtilliden, så livskvaliteten faktisk kan siges at blive forringet. Den gode nyhed er, at det alt sammen er problemer, der rent faktisk kan gøres noget ved – og der er absolut ingen grund til at gå rundt og føle sig trist til mode over noget, som kan ændres blot ved at kontakte de rigtige mennesker. Hvis du er en af dem, der går rundt og føler dig ked af det, fordi du på den ene eller anden måde ikke er tilfreds med din næse, så besøg denne side for at læse mere om det at få lavet en næseoperation

Kosmetisk operation af din næse 

En kosmetisk næseoperation kan godt være ret besværlig, fordi der ganske enkelt bare er nogle næsekorrektioner, der nemmere kan laves end andre. Eksempelvis er det nemmere at lave en stor næse lille, end det er at lave en lille næse stor. Samtidig kan det også være svært at forudse, hvordan resultatet vil ende ud med at være, når der er gået et stykke tid. Når der laves en kosmetisk næseoperation, er det normal procedure, at langt de fleste snit bliver lavet indvendigt, så patienten slipper for en masse synlige ar. Operationen vil for det meste foregå mens patienten er i fuld narkose, og der vil blive placeret en lille skinne over næsen. 

Efter operation af næse 

Efter operationen vil patienten som oftest være indlagt for en kort periode, inden vedkommende kan tage hjem. Når der er gået ca. syv dage, skal både skinne og tråde fjernes igen. Det er vigtigt at passe på næsen, så den ikke bliver slået ud af sin form, mens den stadig heler. Det betyder også, at man skal være meget forsigtig, når man pudser næse og så videre. De fleste patienter er i stand til at starte på arbejde igen efter fjorten dage, hvis ikke man har et meget fysisk arbejde. Det er meget begrænset med hensyn til smerter, men der vil være en del hævelse, som først vil aftage efter ca. fjorten dage.