Prøv en anderledes ferie: Tag ud i naturen

Ved du heller ikke, hvordan du skal holde din næste ferie? Der er mange forskellige måder at gøre det på. Man kan f.eks. vælge at tage på skiferie, eller det kan være, at man hellere vil ned til de varme lande. Der er dog også en alternativ måde at holde ferie på. Du kan nemlig vælge at gøre det i Danmark og tage på en vandretur. Det er en lidt anderledes ferie, fordi det måske ikke er helt så meget afslapning, som man er vant til. Ikke desto mindre så er der mange andre rigtig gode grunde til, at man bør tage på vandretur i Danmark.

 

Det er en billig ferie

Hvad man tager på vandreture i Danmark, så finder man hurtigt ud af, at det ikke er særligt dyrt. Det kan godt være, at en god vandretur kræver, at man har det rigtige gear, men når man først har dette, så bliver de næste vandreture meget billigere. Det kan jo også være, du kender en friluftstype, der måske har en god rygsæk eller en trangia, du eller I kan låne?

 

Man kommer tættere på naturen

Man kan godt komme til at glemme, hvor fantastisk naturen faktisk er, når man tilbringer det meste af tiden indenfor. Derfor kan det godt være fedt lige at blive mindet om det. Man kommer tæt på naturen på en helt ny måde, når man tilbringer flere dage i den. Her kan det også være, man kommer til at spise forskellige ting fra naturen, man ikke lige er vant til at prøve.

 

Du skal ikke igennem lufthavnen

Det kan være stressende at tage på ferie. Det kan det især være, fordi man skal med så meget transport. Der er mange, er bliver lidt stressede bare ved tanken om, at de skal ind i en lufthavn. Hvis du har det på samme måde, så kan det være, at en vandretur i Danmark i stedet for er noget for dig. Det kan godt være, du lige skal tage en bus for at komme ud til det rigtige natur, men du får slet ikke lige så meget rejsetid, som du ellers er vant til, hvis du skal til udlandet.

 

Væk fra hverdagen

Man tager som regel på ferie, fordi man trænger til at komme væk fra hverdagen. Hvis du gerne virkelig vil langt væk fra hverdagen, så kommer du det bedst ved at tage ud i naturen. Her skal du leve på en helt anden måde, end du ellers er vant til.